Ana içeriği atla Ana yönlendirme menüsünü atla Site alt kısmını atla
  • Anasayfa
  • Son Sayı
  • Arşivler
  • Yazar Rehberi
    • Şablonlar
    • Yazım Kuralları
    • İntihal Politikası
    • Gönderiler
  • Kişiler ve Kurullar
  • Abstracting & Indexing
  • Hakkında
    • İçerik Hakkında
    • Hakem Değerlendirme Süreci ve Yayın Politikası
    • Açık Erişim Beyanı
    • İletişim
Ara
  • Kayıt
  • Giriş
  1. Ana Sayfa /
  2. Arşivler /
  3. Cilt 14 Sayı 1 (2021): 2021-1

Cilt 14 Sayı 1 (2021): 2021-1

					Cilt 14 Sayı 1 (2021): 2021-1 Gör
Yayınlanmış: 2021-06-21

Articles

  • SU KALİTESİ DEĞİŞİMİNE ETKİ EDEN DEĞİŞKENLERİN LOJİSTİK REGRESYON, LOJİSTİK-RİDGE VE LOJİSTİK-LASSO YÖNTEMLERİ İLE TESPİTİ

    Cansu Filik İşçen,Sevim Simge Uysal,Arzu Altın Yavuz
    1-12
    • PDF (English)
  • IN VITRO INVESTIGATION ON SYNERGISTIC ANTIMICROBIAL EFFECTS OF DAIDZEIN, ROYAL JELLY AND BORIC ACID IN COMBINATION WITH CERTAIN ANTIBIOTICS AGAINST GRAM-POSITIVE AND GRAM-NEGATIVE BACTERIA STRAINS

    Hayrunisa Hancı,Afife Büşra Uğur Kaplan,Meltem Çetin
    13-19
    • PDF (English)
  • DOĞU ANADOLU BÖLGESİ ALERJEN POLEN DAĞILIMI VE ÖNERİLEN DERİ PRİK TESTİ PANELİ

    Aydan Acar Şahin,Şenol Alan,Nur Münevver Pınar
    20-29
    • PDF (English)
  • THE EFFECTS OF DIFFERENT ALTITUDES ON THE PHENOLIC CONTENTS AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF SOME WHITE GRAPE (Vitis Vinifera L.) VARIETIES

    Sevinç Aydın,Nesrin Karaca Sanyürek,Atilla Çakır,Ökkeş Yılmaz
    30-38
    • PDF (English)
  • YAKIN DÖNEMDE TÜRKİYE, İRAN VE AFGANİSTAN’DA TOPLANAN YEREL BUĞDAYLARIN VE MODERN BUĞDAY GERMPLAZMALARININ AGRONOMİK PERFORMANSLARI

    Emrah Koç,Murat Olgun
    39-50
    • PDF (English)
  • ÜÇLERKAYASI GÖLETİNDEN YAKALANAN BALIKLARIN BOY-AĞIRLIK İLİŞKİLERİ

    Sercan Başkurt,Sadi Aksu,Emre Çınar,Özgür Emiroğlu
    51-69
    • PDF (English)
  • INVESTIGATION OF ANTI-CANCER AND ANTIOXIDANT PROPERTIES OF ZINGERONE

    Hazal Çobur,Ali Savaş Bülbül,Sabahattin Cömertpay
    70-75
    • PDF (English)

Makale Gönder

Makale Gönder

Dil

  • English
  • Türkçe

Bilgi

  • Okuyucular İçin
  • Yazarlar İçin
  • Kütüphaneciler İçin
Çok Okunan Makaleler (Son 30 gün)
  • Atık Yönetiminde Sıfır Atık Yaklaşımı ve Bu Anlayışa Küresel Bir Bakış
    50
  • Bitkisel Kaynaklı Bazı Fonksiyonel Gıdalar
    39
  • Kelkit (Gümüşhane) İlçesinde Doğal Gıda Bitkilerinin Geleneksel Kullanımları
    26
  • Fish Motifs in the Turkish Decorative Arts
    23
  • Antakya Semt Pazarlarındaki Bazı Doğal Bitkilerin Etnobotanik Yönden Araştırılması
    20
Anahtar Kelimeler

Creative Commons License BIBAD'da yayınlanan tüm makaleler, Creative Commons Atıf-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı kapsamında lisanslanmıştır.

The copyright of the journal belongs to the Anatolia Academy of Sciences
Anatolia Bilim Akademisi Limited Şirketi

Selahaddini Eyyubi  District, Tekke Street, No: 21,
Selcuklu
Konya / TURKEY
Phone  + 90 531 680 02 84  
Mail: info@bibad.gen.tr
 
Dergi Yönetim Sistemi Hakkında.